tiistai 27. heinäkuuta 2010

Heatwave

Kyllä tarkenee. Päässä on soinut viikon ajan tuo otsikon kappale, jonka esittäjän luulisin pikaisen googlailun perusteella olevan Martha and the Vandellas. Menevä Motown-rallatus kuitenkin. Jossain päin Japania mittari on kivunnut jopa 36 asteeseen, joten varmasti on ikäihmisillä ja muuten heikoilla tukalat paikat. Niigatassa on ollut melko tasaisesti 30 - 33 astetta, joten täällä kyllä pärjätään.

Viime viikonloppuna käväistiin lähistön ostoskeskuksessa. Joskus sitä unohtaa olevansa eri näköinen kuin perusheppu näillä nurkilla, kunnes hampurilaisravintolan ikkunapöydästä pikkupojat osoittelevat ja nauravat meille estottomasti... No, ehkä olimme vain hellehattuinemme ja pyöräilyn jälkeen punakoine naamoinemme koominen näky.

Ylihuomenna lähdemme viikon kestävälle reissulle. Kuten kaikki Japaniin matkaavat, mekin hankimme jo kotomaassa junapassit, jotka vaihdoimme täällä paikanpäällä varsinaiseen lippuun. Suurin osa junista on siis käytössämme seitsemän päivän ajan. Suuntaamme ensin Tokioon, sieltä Kiotoon ja Kobeen ja lopuksi vielä Hiroshimaan. Aikataulu on siis aika tiukka, ja paljon kiinnostavaa jäänee näkemättä.

Hetimiten reissulta kotiuduttuamme käväisemme vielä työjuttujen takia Sendaissa. Siellähän asustelee suomalaisiakin, ainakin mainiota blogiaan kirjoittava Nipponissues. Mielenkiintoista nähdä hänen kotikulmiaan!

Loppuun vielä muutamia kännykkäkameran näpsäisyjä:



Koiranpentumarkkinat ostarilla. Ehkä söpöä mutta hieman arveluttavaa...




Taatusti rantakuntoon tällä luontaistuotteella!




Marketissa: maito, leipä, juusto... oho, neljän litran viskileka meinas unohtua.




Saunatontun kaukainen sukulainen




Personal excite - thanks, make happy" Osuvasti sanottu!

Ei kommentteja: